Twinfield, slim online boekhouden

 

Twinfield ExpertTwinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

Front Finance heeft in 2012 de Expert Partner status ontvangen. Door het volgen van meerdere cursussen heeft Twinfield voor ons geen geheimen meer, waardoor wij onze klanten altijd maximaal kunnen ondersteunen in het voeren van een administratie.

 

Ook zijn de administraties die Front Finance voert in Twinfield, geheel klaar voor de toekomst. In 2012 ontving Front Finance het predicaat ‘XBRL-ready’, waardoor wij ook op de toekomstige eenduidige wijze kunnen communiceren met de Belastingdienst. Een groot voordeel voor onze klanten die wij hen graag bieden!

xbrlready