Inzicht in eigen cijfers

juli 16th, 2015 Posted by Administratie, Nieuws, Ondernemerschap No Comment yet

In deze tijd van verregaande automatisering Рik sprak hier al over in mijn voorgaande blog Рwordt het gelukkig steeds meer gemeengoed om meerinzicht inzicht te krijgen in de cijfers van je onderneming.

Meer inzicht betekent voor een ondernemer dat hij/zij eerder kan schakelen of bijsturen als de cijfers hierom vragen. Natuurlijk is hier een goede samenwerking met het administratiekantoor ontzettend van belang.

Veel ondernemers laten hierbij de administratie – en alles wat hiermee te maken heeft -graag aan het administratiekantoor over. Geen zin, geen tijd, geen interesse zijn veelgehoorde opmerkingen. “Schoenmaker hou je bij je leest” is een veel gehoorde opmerking.

Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar deze beslissing kan natuurlijk inhouden dat je eigen cijfers verder naar de achtergrond verdwijnen, en dat men gaat leven naar de stand van de bankrekening.

Maar het kan ook anders! Met de automatisering van tegenwoordig wordt het bijhouden van een administratie steeds eenvoudiger (en leuker!) om te doen.

Hooguit een half uurtje per week bezig zijn met je administratie, direct inzicht in je cijfers met een administratiekantoor die over je schouder meekijkt of het allemaal naar behoren verloopt. En dit kan voor iedereen op zijn of haar niveau worden ingericht. Ben je niet zo’n held in administratie, dan is het misschien verstandig meer door een administratiekantoor te laten doen. Ligt het je wel, dan kun je er voor kiezen om meerdere onderdelen van de administratie zelf te doen. Dat is het voordeel van de hedendaagse automatisering. Alles doen of alles uitbesteden, en alles er tussenin, mogelijkheden te over.

Front Finance denkt hiervoor een aantal leuke proposities te hebben, waarbij we door samenwerking snel een correcte administratie hebben.

Leuke bijeenkomst: hoe meer je zelf verwerkt in je administratie, hoe goedkoper het is! En stel dat je – door bijvoorbeeld een grote opdracht – onverwacht geen tijd meer overhoudt voor de administratie, dan kunnen we altijd bijspringen. Voortgang verzekert!

Benieuwd naar deze proposities, de werkwijze en de kosten hiervan? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je toch liever de gehele administratie uitbesteden? Natuurlijk kan dat ook, wij vertellen je graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden die er zijn. Er is vast een manier die goed bij jou situatie en wensen past.

 

Tags: , , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>