Samenwerken

januari 20th, 2015 Posted by Nieuws No Comment yet

Vandaag lanceert Front Finance met gepaste trots haar nieuwe website. Deze website is tot stand gekomen door samenwerking. Overleg, bespreken van de wensen, meerdere voorbeelden bekijken, teksten aanleveren enzovoort. Dit alles heeft volgens mij geleid tot een frisse, moderne en zakelijke website. Ik hoor graag of u deze mening deelt.

Als ik er verder over nadenk, dan is ‘SAMENWERKEN’ een woord wat vaak langskomt in mijn dagelijkse werk.

SAMENWERKEN met mijn collega Annet. Zeker in deze maand van BTW-aangiften hebben wij regelmatig overleg. “Hoe zullen we dit verwerken”, “heb je al iets van die klant gehoord”, “wil je even kijken naar die mail”, dit zijn slechts een paar voorbeelden van de samenwerking onderling. Maar natuurlijk ook de rest van het jaar als wij een planning maken voor het indienen van de verschillende aangiften richting Belastingdienst of cursusdagen die wij bijwonen om onze kennis bij te houden.

SAMENWERKEN met onze partners. In de afgelopen jaren hebben wij een fijn netwerk om ons heen opgebouwd. Niet alleen qua automatisering (denk aan Twinfield en Newviews) maar ook qua kennis (NOAB) en additionele diensten. (PvExpert Salarissen) Met al deze partijen werken wij nauw samen, om voor onze klanten een totaalpakket aan te kunnen bieden, zodat wij hen kunnen ontzorgen. Ook hierover vind regelmatig afstemming plaats, om te kijken of de huidige processen nog voldoen. Misschien zijn er wel toevoegingen mogelijk die het werk nog makkelijker maken?

SAMENWERKEN met onze klanten. Want daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om! Samenwerken in de administratie, maar ook door regelmatig te overleggen, blijven wij op de hoogte van de richting waarin de klant zich begeeft. Heel belangrijk, want alleen dan kunnen we tijdig bijsturen indien nodig.

Een mooi voorbeeld hiervan is het aanleveren van tussentijdse cijfers. Dit wordt door steeds meer klanten als belangrijk ervaren en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Hiervoor hebben wij echter wel tijdig de documenten nodig ter verwerking, zodat wij de cijfers kunnen opleveren. U hoort het al; wederom is samenwerken het key-woord.

SAMENWERKEN, de spil in een goede relatie! Ik kijk er ook dit jaar weer naar uit!

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>